Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

INM. Rezultatele semi-finalei C a competiției THEMIS
06.06.2016 | JURIDICE.ro

Vineri, 3 iunie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

”Echipa Institutului Național al Magistraturii care a participat, în perioada 31 mai – 3 iunie 2016, la cea de a treia Semi-finală a Competiției internaționale THEMIS, desfășurate la Lisabona, în Portugalia, a obținut calificarea în Marea Finală a Competiției, care se va desfășura la Paris, în Franța, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2016.

În această etapă au concurat 11 echipe, provenind din 11 state europene: Austria, Belgia, Cehia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Polonia, România, Spania și Turcia. Alături de echipa României s-a calificat în Marea Finală și echipa Franței.

Categoria competițională în cadrul căreia a concurat echipa română, pe parcursul acestei săptămâni, a fost Cooperarea internațională în materie civilă – drept procesual civil european. Echipa participantă a fost coordonată de către doamna judecător Gabriela Florescu, formator cu normă întreagă al INM în domeniul dreptului Uniunii Europene. Echipa a fost alcătuită din auditorii de justiție Georgiana Gabriela Georgescu, Paula Maria Marin și Daniela Vasile.

În ediția THEMIS din acest an au fost înscrise cinci echipe ale Institutului Național al Magistraturii, două dintre acestea calificându-se în Marea Finală în urma desfășurării primelor trei Semi-finale. În cursul lunii iunie, ultima echipa română înscrisă în competiție urmează a participa la Semi-finala D – Etică și conduită profesională care se va avea loc la Omšenie, în Slovacia.

Competiția THEMIS reprezintă unul dintre programele de formare profesională inițială derulate anual de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (REFJ/EJTN), începând cu anul 2010, program care continuă să demonstreze utilitatea formării viitorilor judecători și procurori în domenii care presupun aplicarea directă a normelor de cooperare judiciară internațională și care favorizează dezvoltarea relațiilor profesionale și creșterea încrederii între participanții proveniți din sistemele judiciare europene.

Adresăm felicitările noastre echipei și coordonatorului și le urăm succes în continuare!”


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.