Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Doi avocați la seminarul științific dedicat Zilei Mondiale a Mediului
05.06.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul mediului, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Secția de Ştiințe Agricole și Silvice a Academiei Române – Comisiile de Ştiinţe Zootehnice și Medicină Comparată împreună cu Institutul Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu” și cu Centrul de Studii şi Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică – C.S.C.B.A.S. „Academician David Davidescu” a organizat al VIII- lea seminar științific dedicat Zilei Mondiale a Mediului – 5 iunie – cu tema: Cercetări bioştiinţifice postdoctorale ecoinovative şi polivalente de agro–ecologie aplicată în ecosisteme zootehnice, bazate pe geostrategii holistice şi prioritare, pentru noua paradigmă „O singură sănătate integrată a mediului”.

Duminică, 5 iunie 2016, la sediul Academiei Române, au fost susținute de către avocați două lucrări:

1. „Actualităţi legislative de doctrină juridică şi soluţii de jurisprudenţă pentru protecţia propietăţii intelectuale şi a drepturilor de autor; exemple din activitatea de cercetare ştiinţifică şi didactică”
Autor: Av. Constantin Duvac
Prof. univ. dr. șt. juridice, cercet. șt. asoc.

2. „Contribuţii știintifice multisectoriale și inedite privind bazele juridice și de tehnică logistică referitoare la mediul ecologic pentru ocrotirea reală a Patrimoniului Natural Comun al oamenilor și omenirii”
Autor: Av. Iosif Friedmann-Nicolescu
Dr. șt. juridice, cercet. șt. asoc.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti