Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Mediu
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Doi avocați la seminarul științific dedicat Zilei Mondiale a Mediului
05.06.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secția de Ştiințe Agricole și Silvice a Academiei Române – Comisiile de Ştiinţe Zootehnice și Medicină Comparată împreună cu Institutul Național de Cercetări Economice „Costin C. Kirițescu” și cu Centrul de Studii şi Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică – C.S.C.B.A.S. „Academician David Davidescu” a organizat al VIII- lea seminar științific dedicat Zilei Mondiale a Mediului – 5 iunie – cu tema: Cercetări bioştiinţifice postdoctorale ecoinovative şi polivalente de agro–ecologie aplicată în ecosisteme zootehnice, bazate pe geostrategii holistice şi prioritare, pentru noua paradigmă „O singură sănătate integrată a mediului”.

Duminică, 5 iunie 2016, la sediul Academiei Române, au fost susținute de către avocați două lucrări:

1. „Actualităţi legislative de doctrină juridică şi soluţii de jurisprudenţă pentru protecţia propietăţii intelectuale şi a drepturilor de autor; exemple din activitatea de cercetare ştiinţifică şi didactică”
Autor: Av. Constantin Duvac
Prof. univ. dr. șt. juridice, cercet. șt. asoc.

2. „Contribuţii știintifice multisectoriale și inedite privind bazele juridice și de tehnică logistică referitoare la mediul ecologic pentru ocrotirea reală a Patrimoniului Natural Comun al oamenilor și omenirii”
Autor: Av. Iosif Friedmann-Nicolescu
Dr. șt. juridice, cercet. șt. asoc.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate