Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire între reprezentanții Consiliului de Mediere și reprezentanții Ministerului de Justiție
07.06.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 6 iunie 2016, a avut loc la sediul Ministerului de Justiție o întâlnire de lucru între Mugur Bogdan Mitroi, în calitate de președinte al Consiliului de Mediere, Zeno Daniel Șuștac, vicepreședinte al Consiliului de Mediere, Ion Dedu, membru în Consiliul de Mediere, Florin Moțiu, ministr secretar de stat  și echipa tehnică, potrivit unui comunicat al Consiliului de Mediere.

Discuțiile au vizat modificarea cadrului legislativ în domeniul medierii, colaborarea instituțională între Consiliul de Mediere și Ministerul de Justiție și posibile soluții potrivite de dezvoltare a profesiei de mediator.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate