Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM ref. soluționarea cauzelor de adopție interne


7 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comisia nr. 1 a Consiliului Superior al Magistraturii și-a însușit punctul de vedere al DLDC și a decis sesizarea Institutului Național al Magistraturii, pentru ca problematica supusă discuției să fie avută în vedere la elaborarea programului de formare profesională a magistraților.

De asemenea, Comisia a decis sesizarea Inspecției Judiciare cu recomandarea de a fi analizată posibilitatea efectuării unor verificări cu privire la modalitatea de aplicare de către instanțe a dispozițiilor Legii nr. 273/2004, republicată, cu modificările ulterioare, și ale OUG nr. 11/2014.

Totodată, Comisia a decis transmiterea unui răspuns Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție în sensul celor dispuse.

:: minuta (pct. 1)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii