Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tribunalul Maramureş. Măsuri dispuse față de inculpatul Cătălin Cherecheş


8 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Tribunalul Maramureş încunoștiințeză printr-un comunicat, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – purtător de cuvânt, dat publicității marți 7 iunie 2016, că prin încheierea penală nr. 51/CP/07.06.2016, pronunţată de Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 1109/100/2016/a1.2, având ca obiect cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune, formulată de inculpatul Cherecheş Cătălin, s-au dispus următoarele:

„Respinge ca nefiind îndeplinite condiţiile pentru admisibilitatea în principiu a cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul Cherecheş Cătălin (… arestat preventiv, aflat la Penitenciarul Gherla).

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

Pronunţată în cameră de consiliu azi, 7 iunie 2016.”

La data de 20 mai 2016, Tribunalul Maramureş a fost sesizat de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj cu rechizitoriul întocmit pe numele inculpatului Cherecheş Cătălin.

Cauza, înregistrată sub numărul de dosar 1109/100/2016, are ca obiect „infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000) – art. 289 alin. (1) CP raportat la art. 6 din L.78/2000” şi este în faza procedurii de cameră preliminară, procedură cu durată de cel mult 60 de zile, în cadrul căreia se verifică, în baza art. 342-348 din Codul de procedură penală, după trimiterea în judecată, competenţa şi legalitatea sesizării instanţei, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, ulterior încheierii acesteia urmând a fi stabilit primul termen de judecată pe fondul cauzei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică