Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Reuniunea Rețelei Judiciare Române în materie civilă și comercială


8 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În perioada 2-3 iunie 2016 a fost organizată la Sinaia, Reuniunea Rețelei Judiciare Române în materie civilă și comercială, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, dat publicității marți, 7 iunie 2016.

Au luat parte la întâlnire membrii Rețelei Judiciare Române în materie civilă și comercială, precum și reprezentanți ai Uniunii Naționale a Notarilor Publici, Uniunii Naționale a Barourilor din România, precum și ai Oficiului Național al Registrului Comerțului.

În cadrul reuniunii, au fost prezentate noutățile legislative la nivelul UE în următoarele domenii:
– simplificarea acceptării anumitor documente oficiale în UE;
– procedura europeană cu privire la cererile cu valoare redusă;
– somația europeană de plată;
– ordonanța asiguratorie de indisponibilizare a conturilor bancare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii