Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM ref. încetarea suspendării din funcţie a unui judecător cu grad de curte de apel
10.06.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat, în cadrul ședinței din data de 7 iunie 2016, încetarea suspendării din funcţia de judecător a Monicăi Claudia Cipariu, judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Bucureşti (măsură dispusă prin Hotărârea Secţiei pentru judecători nr. 915/12.11.2015), începând cu data de 30 mai 2016, ca urmare a înlocuirii sancţiunii excluderii din magistratură (aplicată prin Hotărârea nr. 29J/28.10.2015 a Secţiei pentru judecători în materie disciplinară), cu sancţiunea diminuării indemnizaţiei de încadrare brută lunară cu 20%, pe o perioadă de 6 luni, prin Decizia civilă nr. 187/30.05.2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 12/1/2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 6)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate