Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Ministrul Muncii, în vizită de lucru la Bruxelles și Luxemburg


15 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul muncii

Dragoș Pîslaru, Ministrul Muncii, efectuează timp de două zile, în 14 și 15 iunie 2016, o vizită de lucru la Bruxelles, unde va avea întâlniri cu mai mulți oficiali români și europeni, iar în data de 16 iunie participă la Consiliul EPSCO de la Luxemburg, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, dat publicității marți, 14 iunie 2016.

În prima zi a vizitei, ministrul va participa la o întâlnire cu ambasadorul Luminița Odobescu la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, urmată de o scurtă întrevedere cu Marianne Thyssen, comisarul european pentru ocupare, afaceri sociale, competențe și mobilitatea forței de muncă.

În cea de-a doua zi, ministrului Muncii va avea o întrevedere cu europarlamentarii români, iar începând cu 17:30, ora locală, va lua parte la recepția oferită de Roberto Balzaretti, ambasadorul Elveției în Belgia.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică