Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Indicatoarele rutiere trebuie inscripţionate mai întâi în română
20.06.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Târgu Mureş a hotărât ca indicatoarele rutiere din Miercurea Ciuc să fie inscripţionate mai întâi în limba română şi apoi în limba maghiară, potrivit administratie.ro.

Acţiunea în instanţă împotriva Primăriei Miercurea Ciuc fiind a fost introdusă de Adrian Jean Andrei, prefectul Harghitei.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, inscripţionarea trebuie să se facă mai întâi în limba română, iar inscripţionarea în limba minorităţilor trebuie să trecută sub aceasta, folosindu-se aceeași mărime a literelor şi aceleași culori.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate