Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Engleză juridică online la SNG cu sprijinul British Council Romania
23.06.2016 | JURIDICE.ro

Şcoala Naţională de Grefieri anunţă începerea unui nou curs de engleză juridică pentru promoţia 2016 a cursanţilor SNG, începând cu luna iunie 2016, potrivit unui comunicat al SNG, dat publicității miercuri, 22 iunie 2016.

Acest curs a fost inițiat în urmă cu 4 ani, graţie parteneriatului semnat cu British Council România, care a pus la dispoziția SNG o serie de materiale de formare în domeniul limbii engleze juridice. Aceste materiale au fost prelucrate de formatorii Școlii sub forma unui curs cu design educațional online, astfel încât cursul se va desfăşura la distanță, pe platforma de eLearning a Şcolii.

Cursul de engleză juridică, “English for Legal Purposes”, face parte din noua strategie de formare a SNG, orientată spre revalorizarea şi restructurarea profesiei de grefier, prin dezvoltarea de abilităţi teoretice, practice, dar şi non-juridice, în vederea pregătirii grefierilor ca adevăraţi profesionişti ai dreptului.

Având în vedere contextul creat de rolul crescut al grefierului în derularea procedurilor de cooperare judiciară internațională, precum și tendinţa europeană actuală privind evoluţia profesiei de grefier, activitatea de formare profesională a Şcolii Naţionale de Grefieri este în continuă dezvoltare prin îmbinarea căilor tradiţionale cu noile formule educaţionale și extinderea noilor tehnologii informaționale în toate segmentele formării.

12


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.