Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Ziua porților deschise la Școala Națională de Pregătire a Agenților Penitenciare Tîrgu Ocna
28.06.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 29 iunie 2016, comunitatea tuturor celor ce se află în spaţiul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților Penitenciare Tîrgu Ocna îi prăznuieşte pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel ca ocrotitori ai tuturor celor aflaţi în detenţie, această zi fiind şi Ziua lucrătorului de penitenciare, potrivit unui comunicat al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților Penitenciare Tîrgu Ocna, semnat de Silvia Vătavu – purtător de cuvânt, dat publicității luni, 27 iunie 2016.

În acest context, se va organiza Ziua porţilor deschise, activitate în cadrul căreia salariaţii, credincioşii care au susţinut de-a lungul timpului activitatea moral-religioasă, persoanele aflate în detenție, împreună cu rudele și cei apropiaţi, vor putea participa la activităţile ce se vor desfăşura în incinta instituției noastre, cu sediul în Tîrgu Ocna, strada Tisești nr 137.

Astfel, începând cu ora 9:00, vizitatorii vor avea acces în incinta unităţii, urmând să participe la slujba de acatist a Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, apoi la cea a Sfintei Liturghii şi la cuvântul de învăţătură, activităţi ce vor avea loc la capela unităţii.

Aspectul absolut inedit al Zilei porților deschise la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, constă în faptul că, după slujba religioasă, rudele și persoanele aflate în executarea pedepsei privative de libertate vor putea petrece împreună timp de 2 ore, în zonele amenajate din incinta școlii (parc, teatru de vară și terasa unității).

Deținuții care nu sunt vizitați de familie sau cu situație familială precară, prin grija și preocuparea preotului capelan Florin Smarandi, vor participa la o agapă creștină, organizată după slujba de pomenire a Sfinților ”Petru și Pavel”.

Activităţile se vor încheia la ora 15:00, cu o rugăciune de mulţumire.

Pentru detalii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe preot Florin Smarandi – preot capelan, telefon 0234 344 149, interior 163.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti