Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Ceremonia de absolvire 2016


28 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 27 iunie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

”La data de 24 iunie 2016 a avut loc, la sediul Institutului Național al Magistraturii, ceremonia de absolvire a promoției de auditori de justiție 2014–2016 „Ion Deleanu”.

La festivitate au participat și au luat cuvântul domnul judecător Cristian Olteanu, Director al Direcției Resurse Umane și Organizare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător Lavinia Curelea, Președintele Secției I Civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, domnul procuror Bogdan Licu, Adjunct al Procurorului General al României, doamna Ana-Cristina Ciobanu Dordea, consilier al Ministrului Justiției, domnul avocat Petruț Ciobanu, Vicepreședintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, doamna Octavia Spineanu-Matei, Directorul INM.

Ceremonia de absolvire a fost urmată de repartiția pe posturi de judecător și procuror stagiar a celor 157 de absolvenți, din care 80 de judecători și 77 de procurori. Întreg procesul de repartiție a fost coordonat, din partea Consiliului Superior al Magistraturii, de către domnul judecător Cristian Olteanu, Director al Direcției Resurse Umane și Organizare. La debutul sesiunii de exercitare a opțiunilor pentru posturi dedicate viitorilor procurori stagiari s-a alăturat și domnul procuror Bogdan Licu, Adjunct al Procurorului General al României, care a asistat la repartiție și a adresat, la final, un mesaj tinerilor colegi.

Numirea celor 157 de absolvenți ai Institutului Național al Magistraturii, promoția 2014–2016 „Ion Deleanu”, în funcția de judecător stagiar și procuror stagiar va fi supusă atenției Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în ședința sa programată la data de 28 iunie 2016.

Institutul Național al Magistraturii felicită și pe această cale noua generație de judecători și procurori stagiari și mulțumește, totodată, distinșilor oaspeți pentru participare și intervenții.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii