Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Ceremonia de absolvire 2016
28.06.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 iunie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

”La data de 24 iunie 2016 a avut loc, la sediul Institutului Național al Magistraturii, ceremonia de absolvire a promoției de auditori de justiție 2014–2016 „Ion Deleanu”.

La festivitate au participat și au luat cuvântul domnul judecător Cristian Olteanu, Director al Direcției Resurse Umane și Organizare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător Lavinia Curelea, Președintele Secției I Civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, domnul procuror Bogdan Licu, Adjunct al Procurorului General al României, doamna Ana-Cristina Ciobanu Dordea, consilier al Ministrului Justiției, domnul avocat Petruț Ciobanu, Vicepreședintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, doamna Octavia Spineanu-Matei, Directorul INM.

Ceremonia de absolvire a fost urmată de repartiția pe posturi de judecător și procuror stagiar a celor 157 de absolvenți, din care 80 de judecători și 77 de procurori. Întreg procesul de repartiție a fost coordonat, din partea Consiliului Superior al Magistraturii, de către domnul judecător Cristian Olteanu, Director al Direcției Resurse Umane și Organizare. La debutul sesiunii de exercitare a opțiunilor pentru posturi dedicate viitorilor procurori stagiari s-a alăturat și domnul procuror Bogdan Licu, Adjunct al Procurorului General al României, care a asistat la repartiție și a adresat, la final, un mesaj tinerilor colegi.

Numirea celor 157 de absolvenți ai Institutului Național al Magistraturii, promoția 2014–2016 „Ion Deleanu”, în funcția de judecător stagiar și procuror stagiar va fi supusă atenției Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în ședința sa programată la data de 28 iunie 2016.

Institutul Național al Magistraturii felicită și pe această cale noua generație de judecători și procurori stagiari și mulțumește, totodată, distinșilor oaspeți pentru participare și intervenții.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti