Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

INM. Rezultatele procedurii de selecție a unui formator colaborator la disciplina „Drept administrativ. Regimul contravențiilor”

29 iunie 2016 | JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 28 iunie 2016, centralizarea rezultatelor obținute în urma parcurgerii procedurii de selecţie din perioada 9 octombrie 2015 – 21 iunie 2016 pentru recrutarea unui formator colaborator la disciplina „Drept administrativ. Regimul contravențiilor” în cadrul Departamentului de formare iniţială.

În urma publicării anunţului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Andreea Bianca Andruș, judecător în cadrul Tribunalului Constanța;
2. Alexandru Nicolae Ceslea, judecător în cadrul Tribunalului București;
3. Irina Alexandra Ghergheșanu, judecător în cadrul Tribunalului București;
4. Felix Mureșan Cardonel, judecător în cadrul Tribunalului Satu Mare.

După depunerea candidaturilor și înainte de analizarea admisibilității candidaturilor, doamna candidat Andreea Bianca Andruș a informat comisia de selecție asupra faptului că a fost delegată la Curtea de Apel Constanța, începând cu data de 1 februarie 2016.

Până la susținerea probei interviului, s-a retras din concurs candidatul Felix Mureșan Cardonel.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecție a întocmit clasamentul candidaților, constatând că numai Irina Alexandra Ghergheșanu a întrunit punctajul minim 8, necesar calificării pentru următoarea probă.

În urma susținerii secvenţei demonstrative de seminar, comisia de selecţie a constatat că judecătorul Irina Alexandra Ghergheșanu a depăşit punctajul minim 8, formulând recomandarea în vederea recrutării pentru acest candidat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică