JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Profesorul Gabriel Boroi a demisionat din funcția de formator cu normă întreagă la INM
30.06.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia prof. univ. dr. Gabriel Boroi din funcţia de formator cu normă întreagă în cadrul departamentului de formare iniţială – Institutul Naţional al Magistraturii, la disciplina drept civil şi drept procesual civil, începând cu data de 1 iulie 2016.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii prof. univ. dr. Gabriel Boroi ca formator colaborator al Institutului Naţional al Magistraturii, la disciplinele drept civil şi drept procesual civil, începând cu data de 1 iulie 2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 38)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate