« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

ICC începe publicarea informațiilor despre arbitri pentru stimularea transparenței
01.07.2016 | Robert BĂLAȘA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris a început publicarea de informații referitoare la componența tribunalelor ICC, care vor cuprinde numele arbitrilor și naționalitatea lor, pentru prima dată în istoria sa de 93 ani, potrivit unui comunicat al ICC.

Președintele Curții Internaționale de Arbitraj de la Paris, Alexis Mourre, a declarat: „Decizia de a pune la dispoziție aceste informații a fost luată ca un răspuns direct la cererea de creștere a transparenței în arbitrajul internațional. Nu am nicio îndoială că acest lucru va demonstra și calitatea superioară a tribunalelor ICC promovând în același timp și diversitatea regională, de generații și de sex în ceea ce privește numirea arbitrilor.”

Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris a subliniat că pentru a nu compromite așteptările pe care părțile le au cu privire la confidențialitate, acestea putând prezenta importanță pentru părți, numerele de referință atribuite cazurilor și numele părților nu vor fi publicate. Părțile au posibilitatea, de comun acord, să renunțe la această limită și pot cere Curții să publice informații suplimentare despre un caz particular.

Robert Bălașa

 
Secţiuni: Arbitraj | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD