Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti

Peste 550 de executori judecătorești au participat la cursurile de pregătire în domeniul insolvenței persoanelor fizice


30 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Executori, Insolvență

Centrul Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din cadrul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a organizat, în perioada 27-29 iunie 2016, cursurile de pregătire profesională a executorilor judecătorești cu o vechime de peste 5 ani, respectiv 3 ani în exercitarea funcției, în vederea înscrierii în Lista administratorilor procedurii și a lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, potrivit unui comunicat al UNEJ, dat publicității miercuri, 29 iunie 2016.

Cursul a vizat familiarizarea executorilor judecătorești cu prevederile Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice, în cadrul căreia legiuitorul le-a conferit calitatea de administrator al procedurii, la lucrările acestuia luând parte un număr de peste 550 de executori judecătorești.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică