« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Peste 550 de executori judecătorești au participat la cursurile de pregătire în domeniul insolvenței persoanelor fizice
30.06.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Centrul Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din cadrul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești a organizat, în perioada 27-29 iunie 2016, cursurile de pregătire profesională a executorilor judecătorești cu o vechime de peste 5 ani, respectiv 3 ani în exercitarea funcției, în vederea înscrierii în Lista administratorilor procedurii și a lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, potrivit unui comunicat al UNEJ, dat publicității miercuri, 29 iunie 2016.

Cursul a vizat familiarizarea executorilor judecătorești cu prevederile Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice, în cadrul căreia legiuitorul le-a conferit calitatea de administrator al procedurii, la lucrările acestuia luând parte un număr de peste 550 de executori judecătorești.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Insolvență | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD