Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Vizită a Președintelui CJUE la INM


5 iulie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 4 iulie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

”La data de 1 iulie 2016 Institutul Naţional al Magistraturii (INM) a avut deosebita onoare de a primi, la sediul său, vizita domnului Judecător Koen Lenaerts, Președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene. Domnia sa a onorat, astfel, invitația doamnei Judecător Octavia Spineanu-Matei, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

În contextul vizitei efectuate, domnul Președinte Koen Lenaerts a susținut o conferință intitulată „Evoluții recente în jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene”, evenimentul constituind un prilej deosebit pentru participanți de a intra în dialog cu un reputat profesionist, pe teme de actualitate.

În deschiderea conferinței, doamna judecător Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM în domeniul protecției drepturilor omului, a realizat o prezentare privind parcursul profesional al distinsului invitat.

La eveniment au participat auditori de justiție ai Institutului Național al Magistraturii, cursanți ai Școlii Naționale de Grefieri, formatori ai celor două instituții (judecători și procurori), experți din cadrul departamentelor INM, dar și reprezentanți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție și ai altor instanțe, membri ai Rețelei EuRoQuod și reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe.

Conferința s-a încheiat cu o sesiune alocată întrebărilor și răspunsurilor.

Adresăm, și pe această cale, mulțumiri distinsului oaspete, domnul Judecător Koen Lenaerts, pentru amabilitatea de a fi acceptat invitația Institutului Național al Magistraturii, precum și tuturor celorlalți participanți.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii