Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Vizită a Președintelui CJUE la INM
05.07.2016 | JURIDICE.ro


Luni, 4 iulie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității următorul comunicat:

”La data de 1 iulie 2016 Institutul Naţional al Magistraturii (INM) a avut deosebita onoare de a primi, la sediul său, vizita domnului Judecător Koen Lenaerts, Președintele Curții de Justiție a Uniunii Europene. Domnia sa a onorat, astfel, invitația doamnei Judecător Octavia Spineanu-Matei, Directorul Institutului Național al Magistraturii.

În contextul vizitei efectuate, domnul Președinte Koen Lenaerts a susținut o conferință intitulată „Evoluții recente în jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene”, evenimentul constituind un prilej deosebit pentru participanți de a intra în dialog cu un reputat profesionist, pe teme de actualitate.

În deschiderea conferinței, doamna judecător Beatrice Ramașcanu, formator cu normă întreagă al INM în domeniul protecției drepturilor omului, a realizat o prezentare privind parcursul profesional al distinsului invitat.

La eveniment au participat auditori de justiție ai Institutului Național al Magistraturii, cursanți ai Școlii Naționale de Grefieri, formatori ai celor două instituții (judecători și procurori), experți din cadrul departamentelor INM, dar și reprezentanți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție și ai altor instanțe, membri ai Rețelei EuRoQuod și reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe.

Conferința s-a încheiat cu o sesiune alocată întrebărilor și răspunsurilor.

Adresăm, și pe această cale, mulțumiri distinsului oaspete, domnul Judecător Koen Lenaerts, pentru amabilitatea de a fi acceptat invitația Institutului Național al Magistraturii, precum și tuturor celorlalți participanți.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate