Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Încep înscrierile la Facultatea de Drept a Universității din București
05.07.2016 | Cornelia DĂROI

Facultatea de Drept a Universității din București organizează în acest an concurs de admitere pentru programul de studii universitare de licenţă în Drept, atât pentru forma de învăţământ frecvent, cât și pentru forma de învățământ la distanță.

Concursul de admitere constă într-un test grilă din disciplinele: Limba română şi Economie, organizat în data de 22 iulie 2016.

În acest an, Universitatea din București pune la dispoziția candidaților:
– 300 de locuri finanțate de la buget;
– 2 locuri finanțate de la buget pentru cetățenii români de etnie romă;
– 278 de locuri cu taxă;
– 20 de locuri pentru cetățenii străini.

Înscrierile se fac în perioada 13-21 iulie 2016, de luni până vineri între orele 9:00-14:00, iar în weekend în intervalul orar 9:00-12:00.

Cornelia Dăroi


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.