Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Acțiune de control a ANPC ref. comercializarea cărnii de pasăre
05.07.2016 | JURIDICE.ro


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, prin organele sale teritoriale, a desfasurat, in perioada 24 mai – 3 iunie 2016, o actiune de control privind modul de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea carnii de pasare, potrivit unui comunicat al ANPC, dat publicitatii luni, 4 iulie 2016.

Masuri dispuse:
– oprirea definitiva şi retragerea de la comercializare a circa 751 kg produse din carne, in valoare de 6.418 lei, produse improprii consumului uman prin parametrii neconformi si cu data durabilitatii minimale depasita;
– oprirea temporara de la comercializare a circa 9.766 kg produse din carne, in valoare de 84.000 lei  pana la remedierea neconformitatilor constatate;
– aplicarea de 558 sanctiuni contraventionale dintre care 341 amenzi contraventionale in valoare de 1.119.250 lei si 217 avertismente si pentru incalcarea reglementarilor privind protectia consumatorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate