Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tribunalul Maramureş. Scoaterea de pe rol a unei cauze


6 iulie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate instanțe, Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Tribunalul Maramureş încunoștiințeză printr-un comunicat, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – purtător de cuvânt, dat publicității marți, 5 iulie 2016, că prin încheierea penală nr. 64/CP/05.07.2016, pronunţată de Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 1109/100/2016/a1, având ca obiect „măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară”, inculpat Cherecheş Cătălin, s-au dispus următoarele:

Scoaterea cauzei de pe rol, ca urmare a strămutării dosarului nr. 1109/100/2016 al Tribunalului Maramureş, prin sentinţa penală nr. 112/2016 a Curţii de Apel Cluj.

Se vor trimite la Tribunalul Cluj restul actelor aflate în original  în urma de dosar  şi mijloacele de probă aflate la Tribunalul Maramureş.

Dosarul se va trimite la Tribunalul Cluj de Curtea de Apel Cluj, instanţă unde se află în prezent.

Pronunţată în cameră de consiliu azi, 5 iulie 2016.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro