Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Programul serviciului de registratură pe perioada vacanţei judecătoreşti a instanțelor de pe raza Baroului Ilfov
06.07.2016 | JURIDICE.ro

Baroul Ilfov a dat publicității programul serviciului de registratură pe perioada vacanţei judecătoreşti a instanțelor de pe raza acestuia.

Tribunalul Ilfov:
Programul de lucru cu publicul pe perioada vacanţei judecătoreşti (pentru compartimentele Registratură şi Arhiva Secţiei Civile, Registratură şi Arhiva Secţiei Penale, Biroul Apostilă, Biroul Executări Penale şi Biroul Persoane Juridice) este următorul:
Marţi și joi între orele 9:00 – 14:00.

Judecătoria Buftea:
În perioada vacanței judecătorești (iulie – august 2016), programul de lucru cu publicul se va desfășura doar în zilele de marți și joi între orele 09:00 – 13:00.

Judecătoria Cornetu:
În perioada vacanței judecătorești (iulie – august 2016), programul de lucru cu publicul se va desfășura doar în zilele de marți și joi între orele 09:00 – 13:00.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.