JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
Print Friendly, PDF & Email

Admitere la INM 2016. UPDATE: Subiectele și baremul. Rezultatele probei scrise. Rezultatele raţionamentului logic. Rezultate la etapa eliminatorie. Interviul. Repartizare interviu. Rezultate interviu. Rezultate definitive concurs. Anunț depunere acte. Anunț desfășurare testare psihologică. Repartizare candidați pentru testarea și interviul psihologic. Programare pentru examinarea medicală. Rezultate testare psihologică

18 noiembrie 2016 | JURIDICE.ro

18 noiembrie 2016: Luni, 14 noiembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obținute la testarea psihologică.

:: rezultatele

***

27 octombrie 2016: Joi, 27 octombrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele definitive la concursul de admitere. De asemenea, a publicat anunțul referitor la depunerea actelor necesare în vederea verificării condiției de bună reputație, precum și un anunț referitor la desfășurarea testării psihologice, repartizarea candidaților la interviul și testarea psihologică și programarea pentru examinarea medicală.

:: rezultatele definitive
:: anunț depunere acte
:: anunț desfășurare testare psihologică
:: repartizare candidați testare psihologică – testul scris
:: repartizare candidați la interviul psihologic
:: programare pentru examinarea medicală

***

25 octombrie 2016: Marți, 25 octombrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la interviu.

:: rezultatele

***

29 septembrie 2016: Miercuri, 28 septembrie 2016, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la etapa eliminatorie și repartizarea candidaților pentru susținerea interviu.

:: rezultatele
:: repartizare interviu

***

23 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la proba de verificare a raționamentului logic.

:: rezultatele

***

21 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru testul de verificare a raționamentului logic.

:: Procesul verbal
:: Barem definitiv G1-G4 – PI
:: Barem definitiv G1-G4 – PII

***

19 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 18 septembrie 2016, un model de contestație la barem pentru testul de verificare a raționamentului logic, precum și subiectele și baremul acestora.

:: Model contestație
:: PI – G1
:: PI – G2
:: PI – G3
:: PI – G4
:: PII – G1
:: PII – G2
:: PII – G3
:: PII – G4
:: Barem G1-G4 – PI
:: Barem G1-G4 – PII

***

17 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 16 septembrie 2016, repartizarea pe săli a candidaților pentru testul de verificare a raționamentului logic.

:: Repartizarea pe săli

***

15 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității lista candidaților declarați admiși/ respinși în urma soluționării contestațiilor la proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016, precum și programul de desfășurare a testului de verificare a raționamentului logic.

:: Candidații admiși
:: Candidații respinși
:: Programul de desfășurare a testului de verificare a raționamentului logic

***

14 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la punctajul obținut la proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Procesul-verbal

***

12 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 12 septembrie 2016, procesele verbale de soluționare a contestațiilor la barem pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Proces-verbal de soluționate a contestațiilor la barem – DC
:: Proces-verbal de soluționate a contestațiilor la barem – DPC
:: Proces-verbal de soluționate a contestațiilor la barem – DP
:: Proces-verbal de soluționate a contestațiilor la barem – DP
:: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor privind baremul definitiv – DC

***

9 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 9 septembrie 2016, rezultatele obținute de candidați la proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Rezultatele

***

8 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 7 septembrie 2016, procesele verbale de soluționare a contestațiilor la barem, precum și baremul definitiv pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DC
:: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPC
:: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DP
:: Proces-verbal de soluționare a contestațiilor la barem DPP
:: Baremul definitiv G1-G4

***

4 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 4 septembrie 2016, subiectele și baremele pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Subiecte – G1
:: Subiecte – G2
:: Subiecte – G3
:: Subiecte – G4
:: Barem – G1
:: Barem – G2
:: Barem – G4
:: Model contestație barem

*

1 septembrie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 1 septembrie 2016, repartizarea pe săli a candidaților pentru proba de verificare a cunoștințelor juridice a concursului de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

:: Repartizarea pe săli

*

22 august 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 19 august 2016, rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul de admitere la INM, organizat în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

Acesta poate fi consultat aici.

*

6 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 5 iulie 2016, un anunț cu privire la organizarea unui concurs de admitere la INM în perioada 5 iulie – 27 octombrie 2016.

Susținerea probelor se va desfășura astfel:
– 4 septembrie 2016 – proba scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal;
– 18 septembrie 2016 – test de verificare a raționamentului logic;
– 12-25 octombrie 2016 – susținerea interviului.

:: Calendarul concursului
:: Tematica și bibliografia de concurs – DC și DPC
:: Tematica Și bibliografia de concurs – DP și DPP
:: Cererea de înscriere la concurs
:: Metodologia privind organizarea și desfășurarea interviului
:: Hotărârea nr. 439/2006 a Plenului CSM


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.