Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Poporului. Mesaj de condoleanțe ref. trecerea în neființă a filosofului american de origine română Elie Wiesel
06.07.2016 | JURIDICE.ro

Avocatul Poporului a dat publicității marți, 5 iulie 2016, un mesaj de condoleanțe cu privire la trecerea în neființă a scriitorului și filosofului american de origine română Elie Wiesel:

”Am primit cu profundă tristeţe vestea trecerii în eternitate a scriitorului şi filosofului american de origine română Elie Wiesel, supravieţuitor al ororilor Holocaustului laureat al premiului Nobel pentru Pace. Personalitate influentă, Elie Wiesel a fost un exemplu de umanitate, un neobosit apostol al toleranţei, al drepturilor şi libertăţilor omului, care a militat împotriva tiraniei, opresiunii, violenţei, torturii şi rasismului şi care şi-a metamorfozat suferinţa în iubire pentru oameni şi într-o luptă neobosită pentru pace, înţelegere şi demnitate umană. Transmit familiei sale şi tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au preţuit.

Sincerele mele condoleanţe.
Odihnească-se în pace!”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.