Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Craiova. Planificarea şedinţelor de judecată în perioada vacanței judecătoreşti
13.07.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada vacanţei judecătoreşti, 18 iulie – 28 august 2016, activitatea de judecată, precum şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova, potrivit unui comunicat, dat publicității marți, 12 iulie 2016, se va desfăşura astfel:

– completele special constituite pentru perioada vacanţei, vor soluţiona cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanţelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.

– activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară in intervalul orar 07:30–15:30, iar activitatea cu publicul se desfăşoară între orele 08:30–13:30.

În perioada vacantei judecătoreşti, şedinţele de judecată se vor desfăşura astfel:

– în materie penală, şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 9:30, având ca stadiu procesual cauze directe și în apel.

– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II şedinţele de judecată se vor desfăşura în fiecare zi de marţi, începând cu ora 09:30 pentru secțiile civil I și II și ora 09:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluţionarea cu celeritate, dar care se depun la instanţă, în timpul vacanței judecătoreşti primesc dată certă în aceeaşi zi, la compartimentul arhivă – registratură al Curţii de Apel Craiova, urmând a fi înregistrate şi repartizate în ordinea sosirii, după reluarea activităţii.

Cauzele directe înregistrate în conformitate cu dispoziţiile Noului Cod de Procedură Civilă în perioada vacanţei judecătoreşti, vor fi soluţionate de către judecătorul aflat în activitate conform ordinului de serviciu.

Informaţii despre activitatea compartimentelor Curţii de Apel Craiova, în perioada menţionată se pot găsi şi pe site-ul instanţei curteadeapelcraiova.eu sau pe portalul instanţelor portal.just.ro.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti