Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

CSM. Selecția unor experţi specializaţi pentru redactarea a 3 ghiduri practice privind managementul activității grefierului. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție
05.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

5 septembrie 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 5 septembrie 2016, rezultatele procedurii de selecție a 6 experți pentru redactarea a 3 ghiduri practice privind managementul activității grefierului, în cadrul proiectului ”Întărirea capacității sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative și instituționale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma primei proceduri de selecție au fost selectați doi experți, conform anunțului nr. 1310/21304/2016 privind rezultatele selecției, publicat pe site-ul CSM și SNG, la data de 8 august 2016.

La data de 8 august 2016 a fost reluată procedura de selecție, pentru ocuparea celor 4 posturi de experți rămase vacante.

În urma celui de-al doilea anunț publicat la data de 8 august 2016 pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii și Școlii Naționale de Grefieri, au fost înregistrate următoarele candidaturi:

a) pentru ghidul privind managementul activității grefierului în procesul civil:
– Fănica Ciolacu, specialist IT-șef, Tribunalul Brăila.

b) pentru ghidul privind managementul activității grefierului din parchete:
– Iuliana Emilia Tomescu, grefier șef Secția Urmărire Penală, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj;
– Daniela Mihaela Bejan, grefier șef Secția Urmărire Penală, Parchetul de pe lângă Tribunalul București;

c) pentru ghidul privind managementul activității grefierului în procesul penal:
– Laura Bondar, grefier, Secția I Penală, Curtea de Apel București;
– Fănica Ciolacu, specialist IT șef, Tribunal Brăila;
– Sanda Frunză, judecător în cadrul Curții de Apel Suceava.

În urma evaluării, comisia a decis selectarea următoarelor persoane în vederea participării ca experți pentru redactarea documentelor menționate în invitația de participare:

a) pentru ghidul privind managementul activității grefierului în procesul civil:
– Fănica Ciolacu, specialist IT-șef, Tribunalul Brăila.

b) pentru ghidul privind managementul activității grefierului din parchete:
– Iuliana Emilia Tomescu, grefier șef Secție Urmărire Penală, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj;

c) pentru ghidul privind managementul activității grefierului în procesul penal:
– Sanda Frunză, judecător în cadrul Curții de Apel Suceava;
– Laura Bondar, grefier, Secția I Penală, Curtea de Apel București.

***

13 iulie 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 12 iulie 2016, un anunț cu privire la organizarea unei selecții a 6 experți pentru redactarea a 3 ghiduri practice privind managementul activității grefierului, în cadrul proiectului ”Întărirea capacității sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative și instituționale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

1. Studii superioare absolvite cu diplomă de licență în științe juridice/studii superioare de specialitate absolvite cu diplomă de licență pentru specialistul IT;
2. Experiență profesională de minimum 3 ani în calitate de judecător/procuror/grefier/specialist IT din cadrul instanțelor sau parchetelor, calculată de la data numirii în funcție1;
3. Cel puțin o participare într-un proiect similar sau cel puțin un studiu, articol, manual, ghid sau lucrare publicate în domeniul de referință.
4. Scrisoarea de intenție, care va include oferta financiară privind onorariul solicitat/zi de activitate, precum și numărul total de zile de onorariu solicitate. De asemenea, expertul va indica expres, în cuprinsul scrisorii de intenţie, unul din ghidurile practice menționate în anexa 1 la elaborarea căruia va colabora;
5. Redactarea unei unui cuprins aferent ghidului practic pentru uzul grefierilor, cu detalierea capitolelor, a subcapitolelor și a indicării numărului estimat de pagini pentru fiecare capitol/subcapitol, cu încadrarea în tematica din anexa nr.1 și a unei prezentări a ideilor centrale ale conținutului ghidului cu încadrarea în tematica indicată în anexa 1 la anunț. La elaborarea acestor documente se va avea în vedere că la întocmirea fiecărui ghid practic vor lua parte doi experți;
6. Oferta tehnică constând în principalele etape tehnice ale elaborării ghidului (documentare, redactare etc). La elaborarea acestor documente se va avea în vedere că la întocmirea fiecărui ghid practic vor lua parte doi experți;

Dosarul de înscriere poate fi trimis până cel târziu pe 1 august 2016.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.