Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CCBE a marcat 1 an de la represiunea avocaților chinezi
13.07.2016 | Robert BĂLAȘA

Consiliul Barourilor și al Societăților de Drept din Europa a marcat sâmbătă, 9 iulie 2016, un an de la represiunea avocaților chinezi care a condus la arestarea a sute de avocați și la persecutarea familiilor acestora, potrivit unui comunicat.

Pentru a marca această zi, CCBE a transmis guvernului chinez o scrisoare prin care solicită retragerea acuzațiilor asupra avocaților și eliberarea celor ținuți în detenție datorită luptei legitime și pașnice pentru apărarea drepturilor omului.

CCBE monitorizează activ acest caz și a trimis în decurs de un an 6 scrisori cu privire la respectarea drepturilor omului prin care condamnă tratamentul aplicat avocaților în China.

Robert Bălașa


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.