JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
Print Friendly, PDF & Email

Noul Președinte al Curții Constituționale
13.07.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Miercuri, 13 iulie 2016, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noii judecători ai Curţii Constituţionale: Livia Doina Stanciu, Marian Enache şi Varga Attila, la Palatul Cotroceni, în faţa Preşedintelui României, potrivit unui comunicat al CCR.

După intrarea în exercițiul mandatului de judecător al celor trei noi membri, a avut loc renunirea Plenului Curţii Constituţionale, în noua componenţă, la sediul instanţei constituţionale pentru alegerea noului Preşedinte al Curţii Constituţionale.

Cu majoritatea voturilor judecătorilor, Valer Dorneanu a fost ales în funcţia de Preşedinte al Curţii Constituţionale, pentru un mandat de trei ani.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.