Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
Comunicate profesioniştiEvenimente programateOportunităţi de carieră

ARTMARK. Licitația de Postmodernism și Contemporană și Licitația de Ceasuri și Bijuterii. LIVE@JURIDICE / 14 iulie 2016. UPDATE: Rezultatele sesiunii de licitaţii iulie 2016


20 iulie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

20 iulie 2016: Finalul unui nou an al pieţei de artă, 2015-2016, s-a concretizat prin sesiunea de licitaţii Artmark a lunii iulie. Licitaţiile de Orientalism şi Mari Poeţi Români din 12 iulie s-au încheiat cu rezultate măgulitoare pentru piaţa românească de artă și carte, la o rată de adjudecare bună, de 70%.

Evenimentele au înregistrat câteva recorduri, îndeosebi pe zona documentelor de colecţie, o serie de ediții rare ale lui Eminescu fiind adjudecate la valori mult superioare estimărilor. Volumul de „Poezii complecte” (1893) – ediția Xenopol, a început licitaţia de la 150 euro şi a fost adjudecat la 2.250 euro, multiplicând prețul de pornire de 15 ori.

Printre alte obiecte cu un parcurs impresionant s-a numărat un rarisim portret al poetului la 19 ani, fotografie rară de Bernhard Brand, ce a înregistrat un preţ de adjudecare de 5.500 euro, crescând de la un preț de pornire de 800 euro.

In licitația de Postmodernism și Contemporană, sculptura Edgerunner de Paul Neagu se vinde pentru o sumă record de 25.000 de euro, marcând un pronunțat trend de creștere a cotei de piață a artistului.

Ultima licitație a serii de ieri, cea de Ceasuri și Bijuterii, a reușit o foarte bună rată de adjudecare (83%); cea mai bună vânzare a serii la capitolul ceasuri fiind realizată de un Patek Philippe Calatrava (7.000 euro), iar la segmentul de bijuterii de un important colier din aur alb, decorat cu safire și diamante, care s-a adjudecat pentru 10.000 de euro.

*

14 iulie 2016: ARTMARK organizează în această seară, la Palatul Cesianu-Racoviță, două licitații, și anume Licitația de Postmodernism și Contemporană și Licitația de Ceasuri și Bijuterii.

Orele de începere sunt 19:00 și 20:00.

Licitațiile vor fi transmise LIVE pe JURIDICE.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii