Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MAI evaluează modul în care se utilizează noile forme de plată
14.07.2016 | JURIDICE.ro

Ministerul Afacerilor Interne a realizat o evaluare a modului în care se utilizează noile forme de plată pentru taxele aferente pașapoartelor, documentelor din domeniul înmatriculărilor auto, permiselor de conducere, actelor de identitate și cazierului judiciar, potrivit unui comunicat al MAI, dat publicității miercuri, 13 iulie 2016.

MAI recomandă cetățenilor să folosească toate cele 6 mijloace de plată puse la dispoziție de noul cadru legislativ, respectiv:

– Plata prin virament bancar de la orice bancă, unde au un cont deschis;
– Plata prin mandat poștal;
– Plata prin internet banking;
– Plata în numerar la casieriile Trezoreriei Statului;
– Plata în numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor (pentru documentele emise de aceste structuri);
– Plata în numerar la casieriile Instituției Prefectului (pentru pașapoarte).


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.