Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timişoara. Programul de lucru în perioada vacanței judecătoreşti
15.07.2016 | JURIDICE.ro


Curtea de Apel Timişoara reaminteşte faptul că începând cu data de 7 martie 2016 a devenit operaţional Biroul de informare publică, dar şi de promovare a avantajelor medierii, care a fost amplasat la parterul Palatul de Justiţie din Timişoara (Palatul Dicasterial) şi care este deservit zilnic, între orele 10:00-12:00 de către o echipă formată exclusiv dintr-un mediator şi un student din anul III de la Facultatea de drept a UVT, în mod gratuit şi fără implicarea personalului instanţelor de judecată, potrivit unui comunicat, dat publicității joi, 14 iulie 2016.

Dat fiind faptul că programul de lucru al instanţelor este restrâns în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, coroborat cu vacanţa de vară a studenţilor, în mod corelativ va fi redus şi programul de lucru al Biroul de informare publică.

Astfel, în concret, în perioada 1 august – 1 septembrie 2016 acest serviciu va fi oferit publicului în zilele de luni și miercuri ale fiecărei săptămâni, de la orele 10:00 la 12:00.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate