Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Selecția unor experţi specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul penal

15.07.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 14 iulie 2016, un anunț cu privire la selecția a 2 experţi specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul penal, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Sesiunile de formare vor fi organizate după următorul calendar:

1. Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului din instanță în procesul penal”, la Centrul de formare de la Bârlad, în perioada 14-15 septembrie 2016;
2. Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului din instanță în procesul penal”, la București, în perioada 19-20 septembrie 2016.

Dosarul de înscriere trebuie trimis până cel târziu la data de 25 iulie 2016.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week