Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Mesaj de condoleanțe pentru victimele atentatului de la Nisa
18.07.2016 | JURIDICE.ro


Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității vineri, 15 iulie 2016, un mesaj de condoleanțe pentru victimele atentatului de la Nisa, semnat de avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele UNBR.

Mesajul integral:
Corpul profesional al Avocaților regretă profund cele întâmplate la Nisa, în seara zilei de 15 iulie 2016, și își exprimă compasiunea față de victimele acestei tragedii, față de familiile și prietenii lor, precum și solidaritatea cu poporul francez.

Pentru a doua oară, în mai puțin de un an, Franța a fost lovită prin acte de o cruzime incalificabilă, care reprezintă amenințări la adresa valorilor fundamentale europene. Avem convingerea că Franța va face față marii provocări a acestui moment, așa cum a făcut-o întotdeauna în istoria sa.

Vom fi, în continuare, alături de Franța și de Europa pentru apărarea și conservarea acestor valori.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate