Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România


Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Mesaj de condoleanțe pentru victimele atentatului de la Nisa
18.07.2016 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității vineri, 15 iulie 2016, un mesaj de condoleanțe pentru victimele atentatului de la Nisa, semnat de avocat dr. Gheorghe Florea, Președintele UNBR.

Mesajul integral:
Corpul profesional al Avocaților regretă profund cele întâmplate la Nisa, în seara zilei de 15 iulie 2016, și își exprimă compasiunea față de victimele acestei tragedii, față de familiile și prietenii lor, precum și solidaritatea cu poporul francez.

Pentru a doua oară, în mai puțin de un an, Franța a fost lovită prin acte de o cruzime incalificabilă, care reprezintă amenințări la adresa valorilor fundamentale europene. Avem convingerea că Franța va face față marii provocări a acestui moment, așa cum a făcut-o întotdeauna în istoria sa.

Vom fi, în continuare, alături de Franța și de Europa pentru apărarea și conservarea acestor valori.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.