Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Eliberarea din funcţie a unui judecător ca urmare a excluderii din magistratură

18.07.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 14 iulie 2016, înaintarea către Preşedintele României a propunerii de eliberare din funcţie a Cameliei Datcu, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Giurgiu, ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în excluderea din magistratură, dispusă prin Hotărârea Secţiei pentru judecători în materie disciplinară nr. 14/J/09.09.2015, definitivă prin Decizia civilă nr. 241/04.07.2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 judecători, în dosarul nr. 11/1/2016.

ordinea de zi soluționată (pct. 4)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week