« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

INM recrutează formatori colaboratori la disciplina „Engleză juridică”. UPDATE: Rezultatele selecției. Reluarea procedurii. Rezultatele primelor etape. Rezultatele finale
17.07.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 14 iulie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale procedurii de selecție, potrivit unui comunicat INM.

Astfel, în calitate de formator colaborator a fost selectat judecător Bogdan Sebastian Gavrilă, Judecătoria Sector 1 București.

***

Miercuri 12 iulie 2017, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele în urma parcurgerii primelor două etape ale proceduri de selecție, potrivit unui comunicat INM.

Astfel, a pentru următoarea probă, constând în susţinerea unei secvențe demonstrative de seminar a fost selectat judecător Bogdan
Sebastian Gavrilă, Judecătoria Sector 1 București.

Miercuri, 10 mai 2017, Institutul Național al Magistraturii a anunțat reluarea procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al INM.

Termenul limită pentru înscriere este 12 iunie 2017.

***

Joi, 6 aprilie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele parcurgerii primelor două etape ale procedurii de selecție, informând că niciunul dintre candidații înscriși nu a obținut punctajul minim necesar pentru calificarea la următoarea probă, constând în susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

***

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 18 iulie 2016, un anunț cu privire la reluarea procedurii de selecție pentru recrutarea a 2 formatori colaboratori la disciplina „Engleză juridică”, în cadrul Departamentului de formare iniţială.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente:
a. curriculum vitae;
b. scrisoare de intenţie;
c. plan de seminar;
d. o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la inexistenţa oricărui motiv care l-ar face incompatibil, potrivit Statutului, cu exercitarea calităţii de formator.

Dosarul de înscriere trebuie depus până la data de 18 august 2016, la sediul INM.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD