Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Programul de lucru al Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești
21.07.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Dolj a dat publicității miercuri, 20 iulie 2016, un anunț cu privire la programul de lucru al Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești, 18 iulie – 28 august 2016.

Activitatea va fi desfășurată astfel:
– completele speciale constituite pentru perioada vacanței vor soluționa cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.
– activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal și se desfășoară în intervalul orar 08:00–16:00, iar activitatea cu publicul se desfășoară între orele 08:30–13:30.

Ședințele de judecată se vor desfășura astfel:
– în materie penală, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 09:30, având ca stadiu procesual cauze directe și apel.
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 09:30 pentru secțiile civil I și II și ora 09:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

:: Adresa Curții de Apel Craiova

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti