Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Programul de lucru al Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești
21.07.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Dolj a dat publicității miercuri, 20 iulie 2016, un anunț cu privire la programul de lucru al Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești, 18 iulie – 28 august 2016.

Activitatea va fi desfășurată astfel:
– completele speciale constituite pentru perioada vacanței vor soluționa cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.
– activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal și se desfășoară în intervalul orar 08:00–16:00, iar activitatea cu publicul se desfășoară între orele 08:30–13:30.

Ședințele de judecată se vor desfășura astfel:
– în materie penală, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 09:30, având ca stadiu procesual cauze directe și apel.
– în materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 09:30 pentru secțiile civil I și II și ora 09:30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

:: Adresa Curții de Apel Craiova

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate