Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

INR. Seminarul internaţional ”Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriate”
22.07.2016 | Georgiana Marina MOGOȘ

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Notarial Român a dat publicităţii joi, 21 iulie 2016, un anunţ cu privire la organizarea seminarului internaţional ”Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriate”, în perioada 8-9 septembrie 2016, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, situat în Bucureşti, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3, Sala Buenos Aires.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme de interes pentru notari, avocaţi, judecători şi alţi specialişti în domeniul dreptului legate de cele două regulamente europene publicate în Jurnalul Oficial al Comunităţii Europene:

–  Regulamentul (UE) 2016/1103 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia regimurilor matrimoniale și
– Regulamentul (UE) 2016/1104 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia efectelor patrimoniale ale parteneriatelor înregistrate.

Cererile de înscriere trebuie trimise până la data de 19 august 2016, la adresa conferinta@institutulnotarial.ro.

Taxa de participare este de 150 de euro şi se achită în lei în contul Institutului Notarial Român: CIF- 26781193, IBAN-RO12RNCB0071115799310001, BCR Sucursala Plevnei, Adresa-– București, Str. G-ral H.M. Berthelor, nr. 41, sect. 1.

Taxa cuprinde contravaloarea mapei evenimentului și serviciile de catering din pauzele de cafea și prânz.

Georgiana-Marina MogoșPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.