Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

INR. Seminarul internaţional ”Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriate”


22 iulie 2016 | Georgiana Marina MOGOȘ
Secţiuni: ANUNTURI, Notari
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Notarial Român a dat publicităţii joi, 21 iulie 2016, un anunţ cu privire la organizarea seminarului internaţional ”Regulamentele UE privind regimurile matrimoniale și parteneriate”, în perioada 8-9 septembrie 2016, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, situat în Bucureşti, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, sect. 3, Sala Buenos Aires.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme de interes pentru notari, avocaţi, judecători şi alţi specialişti în domeniul dreptului legate de cele două regulamente europene publicate în Jurnalul Oficial al Comunităţii Europene:

–  Regulamentul (UE) 2016/1103 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia regimurilor matrimoniale și
– Regulamentul (UE) 2016/1104 al Consiliului din 24 iunie 2016 de punere în aplicare a unei cooperări consolidate în domeniul competenței, al legii aplicabile și al recunoașterii și executării hotărârilor judecătorești în materia efectelor patrimoniale ale parteneriatelor înregistrate.

Cererile de înscriere trebuie trimise până la data de 19 august 2016, la adresa conferinta@institutulnotarial.ro.

Taxa de participare este de 150 de euro şi se achită în lei în contul Institutului Notarial Român: CIF- 26781193, IBAN-RO12RNCB0071115799310001, BCR Sucursala Plevnei, Adresa-– București, Str. G-ral H.M. Berthelor, nr. 41, sect. 1.

Taxa cuprinde contravaloarea mapei evenimentului și serviciile de catering din pauzele de cafea și prânz.

Georgiana-Marina Mogoș

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro