Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Rezultatele examenului de admitere la studii de licență, iulie 2016. UPDATE: Rezultatul contestațiilor

31.07.2016 | JURIDICE.ro

31 iulie 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la punctajul obţinut la testul de verificare a cunoştinţelor de limba română (admitere studii de licenţă).

:: Procesul-verbal

*

28 iulie 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 27 iulie 2016, rezultatele examenului de admitere la studii de licență, iulie 2016.

Lista poate fi consultată aici.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership