Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Rezultatele examenului de admitere la studii de licență, iulie 2016. UPDATE: Rezultatul contestațiilor

31.07.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

31 iulie 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor la punctajul obţinut la testul de verificare a cunoştinţelor de limba română (admitere studii de licenţă).

:: Procesul-verbal

*

28 iulie 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 27 iulie 2016, rezultatele examenului de admitere la studii de licență, iulie 2016.

Lista poate fi consultată aici.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week