Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității ”Babeș Bolyai”. Confirmarea şi redistribuirea locurilor câștigate prin examenul de admitere la studii de licență
26.07.2016 | JURIDICE.ro

Candidaţii declaraţi admişi la Facultatea de Drept a Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj au obligaţia ca, în perioada 25-28 iulie 2016, orele 8:30-14:00 să declare în scris dacă ocupă locul pentru care au fost admişi. În caz contrar, aceștia își vor pierde locul câştigat prin concurs, potrivit unui anunț al Facultății de Drept a Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj.

Redistribuirea locurilor se va realiza în perioada 25-28 iulie 2016, între orele 8:30-14:00.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.