Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Cursuri de formare pentru viitori angajați în cadrul birourilor notariale


28 iulie 2016 | Georgiana Marina MOGOȘ
Secţiuni: ANUNTURI, Notari, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Notarial Român anunță organizarea unui curs de formare pentru persoanele care intenționează să se angajeze în cadrul birourilor notariale. Participanții vor dobândi noțiuni de teorie și de practică notarială, noțiuni necesare unui angajat al biroului notarial (secretar, operator calculator, delegat de carte funciară), potrivit unui anunț al INR, dat publicității joi, 28 iulie 2016.

La finalizarea cursului, fiecare participant va primi un certificat care să ateste prezența și însușirea informațiilor, iar absolvenții cursurilor vor fi înscriși într-o bază de date centralizată la nivel național, aflată la dispoziția notarilor publici interesați.

Cursurile se vor desfășura în perioada 26 septembrie – 11 octombrie 2016, între orele 15:00-19:00, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr. 40G, sector 3, București. Taxa de participare la curs va fi cuprinsă între 400 și 600 de lei, în funcție de numărul participanților. În funcție de solicitările primite, Institutul Notarial Român intenționează să organizeze aceste cursuri și în alte zone ale țării.

La cursuri se poate înscrie orice absolvent de liceu, care are cunoştinţe de Microsoft Office – Word şi Excel. Actele necesare pentru înscriere sunt: cartea de identitate, diploma de bacalaureat şi C.V.-ul.

Înscrierile se fac până în data de 16 septembrie 2016, în limita locurilor disponibile, prin e-mail la adresa secretariat@instiutulnotarial.ro.

Cuantumul taxei de participare va fi adus la cunoștința părților interesate prin afișare pe pagina de Internet a Institutului Notarial Român până la data de 16 septembrie 2016.

Georgiana-Marina Mogoș

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro