« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Selecția unor experți specializați în domeniul dreptului consumatorilor. UPDATE: rezultatele procedurii de selecție
20.09.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

20 septembrie 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele procedurii de selecție a patru experți (judecători sau cadre didactice universitare) specializați în domeniul dreptului consumatorilor în cadrul proiectului ”Întărirea capacității sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative și instituționale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma anunţului publicat pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii, a fost înregistrată candidatura judecătorului Diana Elena Ungureanu.

În urma evaluării, comisia a admis candidatura şi a decis selectarea judecătorului Diana Elena Ungureanu pentru a participa în cadrul proiectului, în calitate de expert specializat în domeniul dreptului consumatorului.

***

1 august 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 29 iulie 2016, un anunț cu privire la organizarea unei proceduri de selecție a patru experți (judecători sau cadre didactice universitare) specializați în domeniul dreptului consumatorilor în cadrul proiectului ”Întărirea capacității sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative și instituționale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activitățile propuse în cadrul proiectului se numără și organizarea în cadrul output-ului 2.7, în perioada octombrie 2016-februarie 2017, a unui număr de 4 workshop-uri în domeniul dreptului consumatorului, cu durata de două zile fiecare.

Workshop-urile se vor desfășura astfel:
– 13-14 octombrie 2016, București;
– 3-4 noiembrie 2016, București;
– 20-21 februarie 2017, București;
– 27-28 februarie 2017, București.

Dosarul de înscriere trebuie trimis până cel târziu la data de 9 septembrie 2016.

 
Secţiuni: Content, Protecția consumatorilor, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD