Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Regulamentul (UE, Euratom) 2016/1192 ref. transferul către Tribunal al competenței de a se pronunța în primă instanță asupra litigiilor dintre UE și agenții acesteia


2 august 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CJUE, Content, Dreptul Uniunii Europene, LEGE 9
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 200/137 din data de 26 iulie 2016, a fost publicat Regulamentul (UE, Euratom) 2016/1192 al Parlamentului European și al Consiliului privind transferul către Tribunal al competenței de a se pronunța în primă instanță asupra litigiilor dintre Uniunea Europeană și agenții acesteia.

Regulamentul a fost adoptat întrucât Tribunalul ar trebui să se pronunțe în cauzele din domeniul funcției publice a Uniunii Europene, ținând seama de particularitățile litigiilor din acest domeniu, inclusiv prin intermediul examinării posibilităților de soluționare a acestora pe cale amiabilă în orice fază a procedurii.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro