JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Notarii publici din România au donat 100.000 lei pentru ”Cumințenia pământului”

02.08.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Notarii publici din România se alătură eforturilor Ministerului Culturii de a readuce în patrimoniul cultural național sculptura lui Constantin Brâncuși ”Cumințenia Pământului”, unul dintre cele mai importante proiecte naționale, participând cu suma de 100.000 lei la subscripția publică organizată de Guvernul României pentru achiziționarea acestei opere, potrivit unui comunicat al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, dat publicității marți, 2 august 2016.

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România consideră că tezaurul cultural național ne aparține tuturor și trebuie să ne asumăm împreună responsabilitatea protejării și menținerii acestei fascinante opere de artă în spațiul public, spre a-și găsi locul binemeritat în cadrul Muzeului Național de Artă al României.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week