Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Selecția unor experți specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul penal
04.08.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 3 august 2016, un anunț cu privire la organizarea unei proceduri de selecție a 2 experţi specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul penal, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În cadrul proiectului, printre alte activităţi propuse, se numără şi organizarea unui număr de 2 sesiuni de formare în domeniul managementului activității grefierului în procesul penal.

Sesiunile de formare vor fi organizate după următorul calendar:
– 14-15 septembrie 2016: Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului din instanță în procesul penal”, la Centrul de formare de la Bârlad;
– 19-20 septembrie 2016: Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului din instanță în procesul penal”, la București.

Dosarul de înscriere trebuie trimis până cel târziu la data de 22 august 2016.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate