Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

CSM. Selecția unor experți specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul civil. UPDATE
25.08.2016 | Cornelia DĂROI

JURIDICE - In Law We Trust

Cornelia Dăroi

Cornelia Dăroi

25 august 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității joi, 25 august 2016, rezultatele procedurii de selecție a experţilor specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul civil, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În urma anunţului publicat pe site-urile Consiliului Superior al Magistraturii şi Şcolii Naţionale de Grefieri au fost înregistrate două candidaturi, respectiv a judecătorului Mihaela Cristina Grădinariu, judecătoria Constanţa, precum şi a Fănicăi Ciolacu, specialist IT, Tribunalul Brăila.

Candidatura Fănicăi Ciolacu a fost declarată inadmisibilă, având în vedere că nu a respectat termenul limită stabilit pentru depunerea candidaturilor.

În urma evaluării criteriilor de selecţie indicate în anunţ şi în caietul de sarcini, candidatura Mihaelei Cristina Grădinariu a fost respinsă întrucât s-a constatat că nu îndeplineşte cerinţele minime de calificare, neexprimându-şi acordul pentru participarea la ambele sesiuni de formare profesională indicate.

În aceste condiții, comisia de selecţie a propus relansarea procedurii de selecţie pentru ocuparea posturilor de experţi specializaţi în domeniul managementului activităţii grefierului în procesul civil.

*

4 august 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 3 august 2016, un anunț cu privire la organizarea unei proceduri de selecție a 2 experţi specializați în domeniul managementului activității grefierului în procesul civil, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

În cadrul acestui proiect, printre alte activităţi propuse, se numără şi organizarea unui număr de 2 sesiuni de formare în domeniul managementului activității grefierului în procesul civil.

Sesiunile de formare vor fi organizate după următorul calendar:
5-6 septembrie 2016: Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului în procesul civil”, la Brașov;
12-13 septembrie 2016: Seminar cu tema ”Managementul activității grefierului în procesul civil”, la Centrul de formare de la Bârlad.

Dosarul de înscriere trebuie trimis până cel târziu la data de 23 august 2016.

Cornelia Dăroi

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.