Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Nou conducător de doctorat la Facultatea de Drept, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”


4 august 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a adoptat, în data de 30 iunie 2016, o hotărâre cu privire la afilierea în calitate de conducător de doctorat, a următoarelor persoane:

– Prof. univ. dr. Daniela Tatiana Agheorghiesei (Corodeanu) – la Şcoala Doctorală de Economie și Administrarea Afacerilor;
– Prof. univ. dr. Carmen-Tamara Ungureanu – la Școala Doctorală de Drept;
– Prof. univ. dr. Romeo-Iulian Olariu – la Școala Doctorală de Chimie și Științele Vieții și ale Pământului;
– Prof. univ. dr. Simona-Mihaela Modreanu – la Școala Doctorală de Studii Filologice;
– Prof. univ. dr. Constantin Dram – la Școala Doctorală de Studii Filologice.

:: Hotărâri adoptate (pct. 9)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro