Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Rezultatele examenului de admitere la studii de licență – runda a II-a. UPDATE: runda a III-a. Runda a IV-a. Rezultatele finale


14 august 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Universitaria

14 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității vineri, 12 august 2016, rezultatele finale ale admiterii la studii de licență.

Toate locurile fiind ocupate, nu se va mai organiza o altă sesiune de admitere pentru studii de licenţă în luna septembrie a acestui an.

:: Rezultatele finale

*

11 august 2016:  Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 10 august 2016, rezultatele celei de-a patra runde de admitere la studii de licență.

Acestea pot fi consultate aici.

*

7 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității vineri, 5 august 2016, rezultatele celei de-a treia runde de admitere la studii de licență.

Acestea pot fi consultate aici.

*

5 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 3 august 2016, rezultatele celei de-a doua runde de admitere la studii de licență.

Acestea pot fi consultate aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică