Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Rezultatele examenului de admitere la studii de masterat – runda a II-a. UPDATE: runda a III-a. Rezultatele finale

11.08.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

11 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 10 august 2016, rezultatele finale ale admiterii la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.

*

7 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității vineri, 5 august 2016, rezultatele celei de-a treia runde de admitere la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.

*

5 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 3 august 2016, rezultatele celei de-a doua runde de admitere la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week