Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. Rezultatele examenului de admitere la studii de masterat – runda a II-a. UPDATE: runda a III-a. Rezultatele finale

11.08.2016 | JURIDICE.ro

11 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 10 august 2016, rezultatele finale ale admiterii la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.

*

7 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității vineri, 5 august 2016, rezultatele celei de-a treia runde de admitere la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.

*

5 august 2016: Facultatea de Drept a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a dat publicității miercuri, 3 august 2016, rezultatele celei de-a doua runde de admitere la studii de masterat.

Acestea pot fi consultate aici.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership