Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
2 comentarii

CABINETUL UDRESCU a devenit partener principal JURIDICE.ro


8 august 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

CABINETUL UDRESCU a devenit partener principal JURIDICE.ro.

Pe fundamentul câştigat ȋn SUA ca CPA şi experienţa din „Big 4” de la Price Waterhouse, Daniel Udrescu îmbină valorile auditului cu cele de expertiză contabilă, fiscalitate și contabilitate, pentru a fi de folos ȋn expertiza judiciară, atât civilă cât și penală.  Este acreditat de AICPA, CAFR şi CECCAR.

CABINETUL UDRESCU are o echipă de contabili bine pregătiți, care asigură o abordare solidă a problemelor contabile şi fiscale.

UDRESCU

CABINETUL UDRESCU atacă proiecte complexe, multidisciplinare, soluţionează speţe fiscale, penale sau contabile, ȋn dosare civile, comerciale sau penale.

Deasemenea, CABINETUL UDRESCU oferă consultanță pentru taxe și asistență în inspecția fiscală, asigură reprezentare în relația cu Fiscul, dar este activ şi ȋn pregătirea dosarelor pentru instanţă, asistând avocaţii cu expertize, puncte de vedere sau strategii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii