Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CABINETUL UDRESCU a devenit partener principal JURIDICE.ro

08.08.2016 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

CABINETUL UDRESCU a devenit partener principal JURIDICE.ro.

Pe fundamentul câştigat ȋn SUA ca CPA şi experienţa din „Big 4” de la Price Waterhouse, Daniel Udrescu îmbină valorile auditului cu cele de expertiză contabilă, fiscalitate și contabilitate, pentru a fi de folos ȋn expertiza judiciară, atât civilă cât și penală.  Este acreditat de AICPA, CAFR şi CECCAR.

CABINETUL UDRESCU are o echipă de contabili bine pregătiți, care asigură o abordare solidă a problemelor contabile şi fiscale.

UDRESCU

CABINETUL UDRESCU atacă proiecte complexe, multidisciplinare, soluţionează speţe fiscale, penale sau contabile, ȋn dosare civile, comerciale sau penale.

Deasemenea, CABINETUL UDRESCU oferă consultanță pentru taxe și asistență în inspecția fiscală, asigură reprezentare în relația cu Fiscul, dar este activ şi ȋn pregătirea dosarelor pentru instanţă, asistând avocaţii cu expertize, puncte de vedere sau strategii.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “CABINETUL UDRESCU a devenit partener principal JURIDICE.ro”

  1. Constantin STANCU spune:

    Felicitări și succes!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate