Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare semnate – 11 august 2016
12.08.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat decretul de decorare a lui Luciano Nunes Maia, Elpídio Mário Dantas Fonseca, Fernando Tonon Klabin și Edson Manoel de Oliveira Filho.

Astfel, în semn de apreciere a contribuţiei remarcabile la traducerea și publicarea unor opere românești de certă valoare în Brazilia, fiind dovada profundului atașament față de țara noastră și a dorinței de a face literatura românească cunoscută în lume, Președintele României a conferit:

– Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor, categoria A – „Literatura” lui Luciano Nunes Maia.
– Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria A – „Literatura” lui Elpídio Mário Dantas Fonseca şi lui Fernando Tonon Klabin.
– Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria F – „Promovarea culturii” a lui Edson Manoel de Oliveira Filho.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate