Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Regulamentului de Procedură al CJUE
16.08.2016 | JURIDICE.ro


În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 217/69 din data de 12 august 2016, a fost publicată Modificarea Regulamentului de Procedură al Curții de Justiție.

Modificarea a fost adoptată, întrucât în urma intrării în vigoare, la 1 iulie 2015, a Regulamentului de procedură al Tribunalului trebuie inserată în Regulamentul de procedură al Curții o dispoziție care să permită acesteia din urmă să trateze în mod adecvat, în cadrul recursurilor cu care este sesizată, informațiile sau înscrisurile ori mijloacele materiale de probă care au fost prezentate de o parte principală în fața Tribunalului în temeiul articolului 105 alineatul (1) sau (2) din Regulamentul de procedură al acestei instanțe și care, din cauza caracterului lor confidențial, nu au fost comunicate celeilalte părți principale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate